Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom tillbaka!

 

Jag gick ut i skogen,
Bara för att berätta för naturen om dig

Nu känner jag mig mycket lugnare!
Nu känner jag att skogen kommer att leda mig till dig

Jag har berättat om hur natten är så tung utan dig
Och hur dagen susar mig tills död utan dig

Du kom in i mitt liv och försvann bara så
Du gav mig ett hem

Saknandet av dig är hav
Saknandet av dig är evig sorg

Kom tillbaka!
Jag väntar på dig!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2013-10-01 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP