Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AV KÄRLEK

Drömmande

kommer jag

till dig

längtansfull


AV KÄRLEK


Låter

dina händer

äga allt

av mig


AV KÄRLEK


Uppfyller

ödmjukt

allt du

önskar dig


AV KÄRLEK


Sammansmälta

rider vi

passionerat

varandras lust


AV KÄRLEK




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-02 17:09



Bookmark and Share


  Eliza-69
Mmm Kärlek o lust <3
2013-10-04

  Lars Hedlin
Själslig förening av värme !
2013-10-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2013-10-03

    ej medlem längre
jättefint..
2013-10-02

  Tess74
Så vackert! Gillar verkligen hur du lägger in orden Av kärlek i allt
2013-10-02

  Rise Little One
Av kärlek övervinner man allt oavsett var man befinner sig i...
2013-10-02

  M M Mannheim VIP
Du är välkommen! I drömmen, i fantasin blir allt det där sant!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP