Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (frö)

 

 

frön i fågelbord

sparv har sötebrödsdagar

innan nattfrosten

 

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-01 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ovanligt fin påminnelse om andras liv och välgång!
2013-10-02

  Gunnel Eriksson VIP
Här äter skatorna upp allt.
Fin haiku!
2013-10-02

    ej medlem längre
bra haiku!
2013-10-01

  Lars Hedlin
En fin text!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra