Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag älskar dig visst!

Jo, jag älskar dig visst!
Nu och för alltid.
Men, alltså, äh, inte när
du gör så där!
Det stör mitt estetiska sinne.
Rubbar mina cirklar.
Ställer till oreda.
Och ser allmänt otrevligt ut.
Snälla min älskade vän,
jag ber i all ödmjukhet:

"Kläm inte tandkrämstuben på mitten!"

Puss & kram!

Jag köper en liter mjölk på hemvägen!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP