Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


glömda tecken





böljande

en ton avklingar

blå

allt lättare

djupa toner

klingar

av salars resonans

invid den gröna elden framtvingas

ur historiens djup

glömda tecken

uråldriga kärlekssymboler

fångar oss

klär av oss alla krav

måste(n)

oken lyfts från dina

mina

axlar

och luften är lätt att andas






Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-01 19:55



Bookmark and Share


  Nina.H
Skön känsla i hela texten från
början till slut!
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP