Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen människans fel

 

Nu förstår jag mer om varför människorna tänker olika
Och har olika värde på sitt huvud ,blod

Gudarna är olika enlig de heliga skrifterna
Gudarna tänker olika

En sann Gud som talar kärlek och förlåtelse för alla
En annan (gud) som man hittat på talar krig och hämnd för alla som ej tror på han

Nu förstår jag rätt!
Kriget är inte människans fel, utan (guds) fel




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2013-10-02 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP