Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gåtan av dig

 

Jag sitter,
Och försöker lösa upp gåtorna som du lämnade på spår efter dig

Jag mår aldrig bra!
Jag kommer aldrig att må bra!

Jag läser med stor förståelse
De gåtorna som förhoppningsvis ska leda mig till dig igen

Jag menar säker!
Jag väntar!

Jag har älskat dig som galen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2013-10-02 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP