Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Dit ingen glömska når





blåviolett smärta

tid

droppar ur gnisslande gångjärn

år som flyr undan

din beröring

när du läser texten

inser du

att den är skriven för en annan

tid

som etsat sig fast

i minnet

en plats

som ingen glömska kommer åt

där

gömmer sig de barn vi en gång var

undanträngda och skrämda

väntar på att bli upptäckta





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-02 09:49



Bookmark and Share


  Li-Lo
fram till de tre sista raderna var jag med, eller har varit där... smärtsamt och hoppfullt... våga göra om ändå samma
2014-10-18

    ej medlem längre
Vackert och imponerande.
2013-10-07

  KYREUS of Sweden
utsattheten
för livets knivar
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP