Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Går du till en disko kyrka?

 

De påstående disko/ fri kyrkorna blir allt mer flera och flera
Folket går dit för att dansa och sjunga
Och inte för att bedja till sin skapare GUD

David/ Moses och Jesus
Föll på knäna och bad till sin Gud
Och aldrig sjöng eller dansade för sin GUD

Gud är ingen disko, diskon har du 24 tim om dagen
Kyrkan symboliserar en plats för bön och inte en symbol för en bordel
GUD/Kyrkan är Guds hem

Så förolämpa/kränka och underskatta inte GUDS hem!

De fullsatta moskéerna i hela världen mest i Europa/Sveige

är inga disko... eller?

Gör sig redo och konvertera till… annars
Dina barnbarn kommer att kvävas till livet!

Kristendomen/Judendomen krymper allt mer och mer och mer i världen
Medan HAN och hans självmordbombarna tar över

Din disko kyrka är absolut ingen en Kristus/Moses synagoga!

DU/jag och alla är bara en skapelse
Och iNTE en skapare

Kom ihåg det!

Tack!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2013-10-02 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP