Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om i går inte hade varit




Om jag såg det jag såg

I dag

Då hade jag inte gjort

Det jag gjorde i går

Då hade jag fortfarande kunnat tro

På i morgon

Nu finns det inga fler dagar

Att stoppa in dig i




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-02 15:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Oh, så fint skaldat
2013-10-06

  Lars Hedlin
Berörs
2013-10-03

  Lotta Th
Snyggt!
2013-10-03

  Angel of love
Väldigt fin text.
2013-10-03

  stig wikman
Riktigt vacker
text .

KRAM Å
APPLÅD.
2013-10-02

    ej medlem längre
men.. vad fint du skriver...
2013-10-02

  Yrre VIP
Oj, tänker osökt på ung kärlek som tar slut, berör en mamma med tonårs söner.
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP