Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igen

Vi lever i nuet
glömmer bort att det finns
en historia

Bakom det synbara
till synes vardagliga
finns en oberättad
historia

Historielösheten
leder till att hjulet
ständigt uppfinns
igen, igen och igen

Bara språkdräkten
terminologin och begreppen
förändras




Fri vers av AA VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-02 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP