Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fåglarnas sång

 

Snart!
Kommer våren till skogen

Snart!
Kommer sommaren till skogen

Jag väntar grönt!
Du livet doftar grönt!

Fåglarna ska sjunga vårens sång
Till dig!

Fåglarna ska ta oss, mig inne i det omöjliga
Till dig!

Fåglarnas sång är du
Min!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2013-10-03 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP