Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska jag våga se?

Ansikten kommer och går

tonar in

tonar ut

inför min syn


vart och ett

med nya intryck


Ansikten kommer och går

tonar in

tonar ut

inför min syn


vart och ett

med unika spår


Ansikten kommer och går

tonar in

tonar ut

inför min syn




Fri vers av livsdans
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-04 05:31



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Accepterande, right?
Här förmedlar du verkligen en dynamik i känslorna. Mycket inspirerande på en känslomässig nivå..
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans