Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öh?

innan jag ger i mig iväg på E4an igen
Sen blir det lite upplopp i Laondon.
MM.
Knallar hem. Går utpp vid ängen.
En saönh hela dintt demo då?¨

Ploppar inen propaan och
nu är jag helt gävla grooogy.
Får väla det borgerliga,




Övriga genrer av axveronika
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-04 09:16



Bookmark and Share


  petter rost
Dlu, kvart är du esjentligen... vilken makalös dikt! Propavanlöslig - nej, den står sej mycket starkare!
2013-10-19

    Balans
Eh...
2013-10-17

  reza.hb
häft igt skrivet.. gillar !
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika