Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ritardando

snabb förflyttning i sidled
i natten viskar röster sedan länge
döda eller ännu ofödda
städer redan glömda flimrar
förbi eller ännu obeträdda
steg i mörkret
ritardando




Övriga genrer av axveronika
Läst 800 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-10-01 19:56



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Här flyter fina bilder
ut och flimrar förbi
men lämnar mycket
kvar att ta till sig och
komma tillbaka till
2015-10-12

  Lars Hedlin
Vaket i dimensions lyrik!
2015-10-06

    tramp
magi
2015-10-04

  KattenKin VIP
Så dansar de nattens idéskuggor, till en penna så följsam och fin - snyggt!
2015-10-04

  Laertes
"städer redan glömda flimrar
förbi"

fin formulering !
2015-10-03

    ej medlem längre
Dimensionsrikedom.
2015-10-01

  Nanna X
Gillar särskilt början och slutwt, förflyttningen i siled och ritardandot!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika