Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Redan sett

Här där
Sanden på stranden är fast
dit vågorna nästan når

Fotspår i sanden
Räfflade kängor

Vattnet sjunker undan och är borta

Luften en tunn skiva mellan havets grå och
himlens grå
Snart kommer regnet

andra spår efter andra fötter rosiga runda och små

Här där
sanden på stranden är fast
dit vågorna nästan når
Men vänta har jag inte varit här förut

Bollen och hundarna och mackorna och leken och plasket
Och du

Du sprang ut i vågorna lycklig

Nu kommer första stänket
Snart kommer vattnet i molnen och vattnet i havet att mötas halvvägs

Och i mitten vinden

Här där sanden på stranden är fast dit vågorna

Sprang ut i livet lycklig

Sjunker undan och är borta





Fri vers av axveronika
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-31 20:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jättfina bilder i denna
fotot kompletterar så bra
2019-04-20

  Lars Hedlin
Vackert skriftat
2019-04-10

  SatansSon
Kul att du kommit tillbaka till sidan!!!
2019-03-31

  thyra
Fina bilder du målar!
2019-03-31

    ej medlem längre
Stranden har många historier att berätta, många som vandrat där, både stora och små! Fascinerande berättelse.
2019-03-31

  lodjuret/seglare VIP
Texten gör mig sugen på att resa, se solens vandring, upp och nedgång, hos en annan plats än stadens.
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika