Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den virvlande




Ingenting landar där det ska
Vi jagar skuggor
Och mörkret knappar in

Jag kan inte förklara
Vi jagar lyktorna som stiger
Nya skuggor då

Måste jag det
Vi jagar ekot av försvinnande steg
En kall luft rinner in




Fri vers av axveronika
Läst 561 gånger och applåderad av 34 personer
Utvald text
Publicerad 2014-12-14 00:21



Bookmark and Share


  Trädskugga
Mycket vackra ord som ristar sig fast i tinningen och ger fokus på det väsentliga,
nuet, mycket bra!
2015-12-06

  Anoo Niskanen VIP
Tänkvärda ord
2015-11-25

  Bibbi VIP
Begrundar Dina tankar.
2015-10-05

  Ulf Folke Folkesson
Mycket bra
2015-02-08

  Fredrik Gaefke
Brunolina K Ax! :) Snyggt värre! Imponerande, helt i min smak. Mörkret, subjektiviteten i det obönhörliga. Topp!!!
2015-01-17

    ej medlem längre
Snyggt!

Vi jagar lyktorna som stiger
Nya skuggor då

Det ironiska i det här gillade jag;
att även det som lyser och lyfter ger skuggor. Vi får nog leva med lite skuggor och fokusera på ljuset..
2015-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
2015-01-05

    Silverbjer
Väldigt vackert i jakten på ljuset.
Älskar ekot av stegen och stigande lyktor.
2014-12-15

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-12-14

  Anya VIP
Jaa mänskligheten jagar och jagar sin svans...precis som katten. När det enda vi måste göra är att stanna upp för att få fatt i det vi vill ha.
2014-12-14

  Nanna X
decemberstorm...
2014-12-14

    tehdog
"mörkret knappar in" är en formulering som uppskattas enormt. väl diktat.
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika