Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det finns…!

 

Det är bara inbillningar
Illusioner,
Som skiljer västvärlden från resten av världen

Verkligheten!

Sanningen finns där ute!
Livet slutar som ett helvete!
Där väntar massblod och eviga krig

Verkligheten!
Är den sanna fakta som skiljer västvärlden
Från …m




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2013-10-04 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP