Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad händer?

 

Vad händer om man kombinerar,

Sorg med ensamheten
Ensamheten med tystnaden

Tystnaden med tårar
Tårar med rädsla

Rädslan med skräcken
Skräcken med en bödel

Bödeln med en religion
En religion med en hetsig (gud)?

Va?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2013-10-04 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP