Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Skär igenom mig,
bränner som eld och lämmnar
avtryck på min hud
jag älskar dig
det viskar jag tusen gånger om natten
och önskar du kunde förstå.




Fri vers av amelia laghi
Läst 496 gånger
Publicerad 2006-03-09 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amelia laghi
amelia laghi