Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslostorm

Känslostormar och svidande saknad
i ensamhet som inte klär
stjärnorna faller, i glittrande himlastorm
vill ta dem alla
och måla din värld
i skimmrande kärlek,

så kan vi älska, andas, leva
i all tid




Fri vers av amelia laghi
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-04-09 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amelia laghi
amelia laghi