Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knark

Ryser i hela kroppen
jagar, jagas
av ruset
allt för att inte tänka, känna.
Med droger om blodomloppet känns allt enklare.

Försent för att sova, förtidigt för att vara vaken

brukar, missbrukar




Fri vers av amelia laghi
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-04-29 04:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amelia laghi
amelia laghi