Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inget

Det Finns inget vackert längre
tomma ord dansar ikapp över väggarna
till tonerna som aldrig var
glitterdrömar kreverar.

och jag knullar lik i väntan på liv




Fri vers av amelia laghi
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-09 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amelia laghi
amelia laghi