Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

Det är under sömnlösa ångestnätter
som jag tycks krympa till obefintlighet
rädslan förgiftar mitt sinne,
Jag blir rädd att kärleken inte är verklig
att hennes varma kropp är inbillad.

Överallt tränger de sig in,
demoner som skriker och skrattar
mig i annsiktet
och dom går inte,
fast jag ber dem.

Och i sjukhussterila samtalsrummet
tittar hon på mig och vill inspektera sår,
hon försöker dölja det
men jag vet
hon tror jag hittar på




Fri vers av amelia laghi
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-04-29 04:39



Bookmark and Share


  VildÄngel
Mmm..jag känner igen mig..varför kan demonerna inte va tysta lixom.. Du målar det bra..vackert.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

amelia laghi
amelia laghi