Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfalitet


i allting är intet

men stenarna viskar om många sorger
vägarna berättar om många dagars svarthet
och trädgården ligger övergiven

i böjningen stannar jag

lyssnar

och i intet öppnas allting
liksom sorgblommorna




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 233 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-10-04 18:20



Bookmark and Share


  Lärling
Otroligt vackert!
Ger många tankar att tänka vidare på...
2013-10-08

    Erika H
Det är något med hur du skriver. Hur du stannar i böjningen som lockar mig att läsa dina texter. Det är inte rakt, inte vasst. Det är mjukt och böjligt. Även om det nakna och mörka finns med, även om det kan skära in och trycka fram känslor så är det vackert. Det finns en trygghet i att läsa, att känna och att vara i dina ord.

2013-10-05

  agneta pichler
Vemods vackrry
2013-10-05

  Linil VIP
En vackert målad tavla - tyckte om" .. i böjningen stannar jag .."
2013-10-04

    ej medlem längre
så stilla. och vackert...
2013-10-04

  Katinka VIP
Utsökt
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP