Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt...

 

nytt vi lär
varje dag

nytt vi ser 
varje dag

nytt vi gör 
varje dag

nytt vi hör 
varje dag

att ta in det nya

att inte värdera
utifrån det vanda

att se att
det nya sprider ljus

att ta tillvara
det som fyller oss med nytt 

ger oss mening i vårt liv

 

(c) tk.




Fri vers av thyra
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-04 22:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord glittrar
meningen glittrar

glittret är
sannmaning
2013-10-24

  Lars Hedlin
En mycke tbra text!
2013-10-06

  Carl Mikael Fäldt
Behövde verkligen en text som din-nu!

Läste den och blev varm.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra