Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild och skir

Det starkaste

av allt


I kärlek

till gränslöshetens

verklighet




Fri vers av livsdans
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-04 23:15



Bookmark and Share


  Ergo Summa
det här blir så djupt att jag inte ens hänger med...men jag skulle vilja.
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans