Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma sent

jag tar små steg in i hösten

söker glädjen
i guldskimrande
små frön


för varje steg

lyser kronbladen
i allt klarare färger


bördor har samlats vid roten


behövs inte mer...


stolt i ryggen
reser jag mig över
falnande sommaroskuld


mina färger syns länge än...


jag vet åt vilket håll vindarna blåser
och var solen ligger på



och än är vintern långt borta


jag räds inte...







Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-05 08:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint så vackert ;)
2013-10-06

  anits VIP
Så fint och hoppfullt skrivet
så jag sparar din fina dikt
2013-10-06

  Nina.H
En härlig känsla.. känner hösten
smyga inpå.. och med mod möta
vintern!
Fantastiskt vackert!
2013-10-05

  Lotta Th
Häftig!
2013-10-05

  Angel of love
Stark underbar text... Kraftfull
2013-10-05

  stig wikman
DET FINNS
MYCKEN
HOPPFULLHET
I DIN FINA TEXT.

KRAM Å APPLÅD.
2013-10-05

    ej medlem längre
En mycket skön vacker text att läsa..läser om o om igen
Tack!
2013-10-05

    ej medlem längre
en otroligt målande och fin text..
2013-10-05

  träsnidaren
Wow. Vilken vacker text.

Hoppfullheten finns här.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP