Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsluta aldrig kontot!


Dum som ett spån är jag

Men jag ber alla betalande medlemmar att vara kvar-det finns inget alternativ till vår sida-Poeter.se

Kram fån mike




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 569 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-05 15:01



Bookmark and Share


  aol
Gillas håller med dej ,
2016-08-06

  Lollitta VIP
DITTTTT RÅD ÄR GULD VÄRTTTTTTTTTT!
2015-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Där håller jag med dig.
För mig var/är poeter.se en serendipitet.
Och en livsnödvändighet.
2013-10-05

  HelenaW
Välkommen tillbaka! :-)
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt