Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett djur som jag


Känner när ondskan vandrar

Tar mina katter som hjälp


Vet när mörkret faller

När jag måste skydda


Den flock jag tillhör





Borde kanske vara tvåbent


Dock är min flock fyrbent

Där jag är en nyttig slav


Där Tigrarna spinner

Klöser sin slav


Av kärlek



Att vara VARG bland vildkatter

Är något jag älskar att vara


Men inget jag rekommenderar tvåbeningar

Som gillar att mörda oss!




Mjau-Morr


Från mike




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-22 06:28



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ej enögt.
Men livsbejakande
Med klös skrivet!
;}
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt