Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk alla levande



Påskens högtid är troligen Kristendomens bästa möjlighet

Att förvalta Jesu budskap


Genom lidandet når du högre höjder

Sanningen är värd att dö för


Jesus ord på korset

Föråt dem

Ty de vet icke vad de göra



Kanske hög tid att vi börjar veta vad vi gör

Innan skapelsen förintas


Av vår okunniga

Slöhet



Allt i livet kan inte vara en dans på rosor

Men lidandet förädlar


Om förtröstan finns i ditt hjärta

Kommer du få hjälp



Gud har sina Änglar

Tro eller ej


Men så är det (Amen)




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 529 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-29 00:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Eggande glad Påsk
I återfödelsens gula
Helg.Till alla och en var!
:}

2018-03-29

  Öknens Ros VIP
Glad Påsk! önskar jag dig.
2018-03-29

  Bibbi VIP
Amen!
2018-03-29

  Niliboy
Vi får ha en glad påsk också! Väl unt!
2018-03-29

  AKT VIP
Jag önskar dig frid.
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt