Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådastöten


När Jesus led intill döden

Fans en gnutta kurage kvar


En Romersk soldat stötte sin pik i Jesu kropp

Av ren medmänsklighet


Den soldaten är i mitt själsliga liv

Barmhärtighet i ren form


Även om han i dagens juridik var "mördare"


Kram




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 616 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-29 01:50



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Vad är rätt eller fel. Människor med svåra obotliga sjukdomar söker efter sin romerska soldat. Skall vi stänga av respiratorn, det är ni som avgör sa läkaren till de kvarvarande familjemedlemmarna. Det kan aldrig vara mord men barmhärtighet. Funderingar frpn ett varmt Stockholm.
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt