Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svenska flaggan!





Jag har varit tvungen att se dess kors

Gult mot den blå botten


Så gnäll inte att ni nykomlingar måste

Lära sed och språk


I min del av världen


Som kallas Norden




Annars



Får ni väl i god sed


Vara välkomna att räta upp

Det land ni kallar "Vårt"






Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-17 03:09



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
En eloge till din text att svenska flaggan och Sverige, med dess seder och språk, inte bara är legitima att synliggöra under landskamper och OS-tider.
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt