Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nog har varit nog under väldigt lång tid nu.........


Hatet mot "Mannen"


Jag betalar presstöd till organiserad brottslighet, visserligen inte många kronor per dag, men.....


Som MAN börjar jag sakta men säkert tappa respekten för KVINNAN då HON är helt tyst när HENNES systrar använder MANNEN som symbol för allt ont.

För den HEN som måhända vägrar tro mina ord,kan HEN läsa dagens "Nya" kolumnist i AFTONBLADET- MALIN PERSSON!

HEN väljer att surfa vidare på hatvågen mot MÄN, givetvis utan minsta ansvar för sina ord av förtal!

Malin är givetvis bara en av alla MANSHATARE som tror att FÖRTAL kommer mildra MÄNS VÅLD MOT KVINNOR!


Om hen som KVINNA är så jävla korkad, att HON tror förtal skall minska antalet feta misshandelsfall i detta land-har HON nog missat en del i verkligheten.



Så mina DAMER OCH HERRAR!

Vill NI öka fiendeskapet mellan könen-så vill jag gärna veta motivet och målet!

Innan även jag börjar HATA enligt rådande oemotsagda och olagliga agenda.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-17 09:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Om det stod stämplat "förövare" i pannan på män som gjort sig skyldiga till våldtäkt, skulle det vara lätt att särskilja dessa män från de som sköter sig.
2018-03-22

    Ordkonstnär
Mannen tycks vara en väldigt känslig figur med tanke på vad kvinnor faktiskt får genomlida.

Däremot är kvinnoförtryckare ofta kvinnor också.

Män våldtar och misshandlar men fruktar ordet...
2018-03-17

    Sefarge VIP
Det du vill andra skall
Göra till dig
Skall du göra till dem!
Oavsett kön etnicitet
M.m,om vi människor
Kunde följa detta råd!



2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt