Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord som slängs av mig.


Ett spel med livet

Det känns som om jag bär ett falskt liv
I en okänd kropp som inte tillhör mig.

Nu går jag omkring med inte ett enda öppet sår
Så är det inte min kropp ska vara / En blodig värld
Jag skall gå med sår under mina kläder för
Det bevisar att jag är Hon

Jag minns att jag kunde älska världen högt
Att se mitt blod rinna och le / Låta glädjen skina på mig
Och lyckan glittrar genom mina mörkblåa ögon

Sanningen kommer fram
Mina drömmar har inte tynat bort

Vill prova vara en schizofreni
Atte demoners ögon falla i okändas ögon
Vill känna vassa kanterna mot min hud, känna smärtan jag älskade

Jag älskade världen högt
Så ord bara flöt av mina fingrar av känslorna
Sanningen som skrek inom mig / Jag kunde släppa sanningen fri i ord

Det sitter en ängel djupt på botten av min själ
Som ber genom att klafsa på väggarna att få bli fri
Hon gömmer sig för jag låter inte mitt blod rinna ut
Jag har lovat henne

Att släppa henne fri, genom att ha ett vass kant mot hud och huden spricker så är hon fri / Lyckan sprider

Jag har haft många världskrig inom mig
Jag slog alltid dem och ler åt mitt blod

Jag saknar min taggtråd som
En gång fanns runt om mina fötterna

Så depressionen kunde dra ner när den ville

Jag vill tillbaka
Jag ska komma tillbaka
För att få älska världen lika högt som då

Ett men,
Jag låter inte mitt liv sikta på döden
Det är snarare



Ett spel med livet




Fri vers av invisibleangel_
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-03-09 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_