Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två världar

Surfar
mellan två världar
medelklassens samtal
om stora och små frågor
där enkelheten i vardagen
bara ligger en generation bort

De generella systemen har lyft
människor från en position
till en annan position

Yrkesvardagen
noterar att det bland rikedomen
finns människor
som är instängda




Fri vers av AA VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-06 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP