Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pusselbiten

Våra jag har kolliderat.
Transformerat

Från det vi trodde att vi var innan
Vårt öde flätats samman
Den här känsla är en annan

En nyskapad fussion
Av känslor som skapar friktion

Elektrisitet

Intensitet

Högvoltage i dessa djupa blickar
Tror att folk kan höra hur vi klickar
Ber till Gud att det är alltid du och jag som kickar
Och att våra hjärtan alltid samman tickar

Jag vill bara få tacka

Att du får mig att tackla
Det som har fått mig att vackla

Du är pusselbiten som saknats inom mig
Nu är jag utan tvekan världens lyckligaste tjej










Fri vers (Fri form) av ByAHempThread
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-06 02:39



Bookmark and Share


  ByAHempThread
Tack !!
2013-10-06

    ej medlem längre
Mycket bra! Bravo!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ByAHempThread
ByAHempThread