Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mammas tjej/ min drottning Quimey

Som vakna i en evig mardröm utan slut
Är varje andetag var dag

Vrider och vänder, vill bara ut
Från mitt egna fängelse... Mitt jag
Snälla Gud ge mig ett förslag

Så jag orkar leva nästa dag
Och hoppas att du hjälper mig lindra
Den eviga smärtan som själ varje levande minut

I mitt så kallade liv mitt hjärta brinner
Saknar allt
Ditt söta saliv, dina vackra små kliv

Du tog allt fint inom mig och ut kom du
Önskar vår tid var evig och nu

Snälla Gud väck mig nu
Ge mig en förklaring du
Vill inte åter uppleva dessa drömmar mer
Du är min hela och halva
Läk mitt hjärta med din själs salva

Min första tjej
Min hjärta slår alltid volter för dig
Min drottning än kan
Jag känna dig leva inom mig

Saknar dig




Fri vers (Fri form) av ByAHempThread
Läst 185 gånger
Publicerad 2013-10-07 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ByAHempThread
ByAHempThread