Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens vindar smeker

promenerar på en stig
kan höra vinden sjunga mot trädens löv o grenar

kottarna faller mot marken och skapar rytmik
bara naturen kan komponera

mina fötter smeker marken
som är täckt av torkad barr och löv
dom har fallit och ändrar sakta färg

kan känna färgerna och det uppenbaras noter
som svävar runt i en virvelvind som vidrör alla skogens träd

smeker skogens grenar så intensivt för varje dag
att den ruskats till att totalt av sakna blad o liv

dessa vackra livfulla färgkoder

detta återkommande synkroniserade musikstycke
får mig att minnas dig

musiken vi skapar när vi, våra själar kolliderar
som en Big Bang av noter

ett stycke som bara du och jag kan höra

Den vackraste musiken
som vi inte kan dela med oss till världen

den går inte att återskapa eller återberätta

denna livfulla färggranna höst som lever i Oss








Fri vers (Fri form) av ByAHempThread
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-05 13:48



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Väldigt vackert diktat
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ByAHempThread
ByAHempThread