Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen

Dagen som inte hade enda, når sitt slut
Pennans bläck spirar ofrivilligt ut
Vill säga så mycket men får bara fram ett glädje tjut

Äntligen kan jag slappna av
Nu släpper jag stressen tänker inte vara din slav

Nu har jag makten i min hand
Kan sakta känna smaken av en blodad tand
Nu har jag kontrollen o jag är drottning i mitt land

Jag låter bläcket rinna ut
tackar nu Gud för nu är även denna dag SLUT




Fri vers (Fri form) av ByAHempThread
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-06 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ByAHempThread
ByAHempThread