Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfajord


herr Allt i afganpäls och Lennonbrillor
jag i rött och filosofisk hatt
träffas denna afton
under ett slokande paraply

det regnar både elefanter och grodor
allt talar för uppror och revolution
men inemellan faller det mirakler
som skakar om den mest inbitne
och allting är så jävla vackert
där på kanten av kontinenten
att vi båda snorgråter så det stänker
och mellan hulken viskar herr Allt

och detta är jorden
och detta är jorden

 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 277 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-06 18:57



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och ibland är den bra nära himlen ;)
2013-10-07

  Katinka VIP
Snorgråt är ett bra ord. Fin och fantasifull text.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP