Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likgiltigheten

Likgiltigheten
Den blir mitt kval
Jag är inte lidande
Bara en smula sval

Jag hör inga ekon
Av orden du sa
Men ljudet av snyftningar
Klingar inte bra

Jag känner inte igen
En enda del av dig
Men jag har alla känslor kvar
Och de svider i mig

Likgiltigheten
Den var ditt kall
Det osagda, det isolerade
Det blev mitt fall.




Fri vers av matrjosjka
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-03-09 21:44



Bookmark and Share


    Morning Glory
Jag tycker om den, men lider med dig min vän.
2006-03-09

    Morning Glory
Jag tycker om den, men lider med dig min vän.
2006-03-09

  Wretling Erik
Bra rim !
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

matrjosjka
matrjosjka