Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända lågor

Dubbla medvetanden

i

livets dans


magisk kärlek

i

manisk verklighet




Fri vers av livsdans
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-07 12:12



Bookmark and Share


  Ergo Summa
(filmen alltså, inte fenomenet)

2013-10-23

  Ergo Summa
wow!! berätta mer!
KAnske är det detta jag brkar kalla "butterfly effect-känslan" - att leva med känslan av flera liv samtidigt...?
2013-10-23
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans