Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrationens Ansikte

 

Att våga innebär

 

starka stormar på ett hav utan kompass,

 

där fyren lyser endast

 

när man

 

blundar.




Fri vers av Osvalds_Dotter VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-07 17:55



Bookmark and Share


  Julio VIP
denna gjorde du riktigt bra^^
2013-10-09

    Lone Wolf
Underbar...
2013-10-09

  Lena Själsöga Keijser
sannhet är detta
2013-10-08

  Lars Hedlin
Mycket bra skapat...Mästerligt!
2013-10-08

  Siggesdotter
En på pricken formulerad erfarenhet, applåder!!
2013-10-07

  Ljusletaren
Fy tusan så bra ordat /kram
2013-10-07

    Birgersdotter VIP
Lita på din inre kompass-den leder dig rätt
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Osvalds_Dotter
Osvalds_Dotter VIP