Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel


i grunden felkonstruerad
inte ens en maskros
bara något gråaktigt
som en mycket liten sten
i en mjuk böjning




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-08 16:33



Bookmark and Share


    Erika H
Må så vara, i grunden felkonstruerad, men i detta format... vacker.
Vilken njutning att fyllas av dina ord. Det är sammet lindat kring bomull och jag blir varm.
Så underbart välskrivet.
2013-10-11

  Catharina Edin VIP
å vad du skriver vackert, varje gång, på nåt sätt blir man glad av dina dikter, även om de kan vara sorgliga. Kanske känner man hela tiden hoppet, trots allt.
2013-10-08

  agneta pichler
något litet men ändå så kärt
hur fel konstruerad den än är..
2013-10-08

    ej medlem längre
ljuvlig miniatyr. sätter igång tankarna.
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP