Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon!

Hon dansar med hela sin kropp
hennes humör är på topp
leendet finns i hennes mungipa

hon lever för rytmen och musiken
hon har den musikaliska tekniken
sången kommer från hennes pipa

hennes skratt
gör mej alldeles matt
och absolut inte att lipa

hon är min bästa vän







Fri vers av mjuk
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-03-10 00:01



Bookmark and Share


  Charleston
ahh, härlig rytm, det svänger om den.
2006-03-12

  K*
upplyftande text om vänkärlek!
bra flyt i ord och mening
2006-03-11

    Mejja
Roligt och rörelsefylld formad text. Den lever!
Känner pulsen i den.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk