Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den icke jaget

 

När den stora jaget
Tar över den lilla människans själ

Då är det ingen mening alls att man älskar Jesus hur mycket som helst
Predika tjugofyra timmer om dagen om hans kärlek till oss

Vår herre Jesus Kristus krigade inte för sitt stora jag
vår herre dog för sitt icke jag

Han dog för att ge oss den eviga livet
Han dog och tog med sig den stora jaget till dödens rike

Jaget och jaget och jaget
Är min största fiende någonsin i livet

Den icke jag låter kärlek och förlåtelse




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2013-10-09 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP