Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fåfängligheters fåfänglighet


zappa sig lycklig?

livet är det som händer
medan du letar
efter fjärrkontrollen

zip zap znut så var livet slut




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-09 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP