Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta mot evigheten

Ett hjärta faller

rusar mot jorden

En ruin av smulat hopp

är resterna

 

När killen fallit och reser sig

för åttionde gången i ringen

Vem vill du vara?

Den som blir nockad

och reser sig

eller den som nockar?

 

För du har inget annat

än hoppet om frihet

Frihet från tyngden 

på dina axlar

 

Du bygger ditt hjärta om igen

för en ny färd mot himlen

siktar mot evighetens stjärnor

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-09 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP