Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan fruktan

Innan du dömer, försök att förstå

Innan du tror dig veta, försök att lära dig

Innan du säger något, tänk efter först

Innan du sårar, känn efter först

Äkta Kärlek är utan fruktan

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 447 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-10 09:17



Bookmark and Share


  Schizooliza
Wow! Dessa kloka rader är guld!! Vilken fenomenal fullträff! Siveränt:)
2013-10-12

    Mia Sedvall
Bra och klokt!!
2013-10-11

  anits VIP
Klokt och sant skrivet
2013-10-11

  Carina Bendix
Bravo!
2013-10-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänka efter först
anses som störst
då gäller bara en sorts
fart från start till stopp
ha lagom törst!
2013-10-10

  agneta pichler
fullträff..

så sant..
2013-10-10

  Angela Bohlin VIP
Tummen upp!
2013-10-10

    Dan Myrbeck
Fem fina aforismer!
2013-10-10

  Fem hjärtan VIP
Verkligen sant detta..Jättefin dikt!
2013-10-10

    ej medlem längre
Bra Lars
2013-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärda ord för alla!
2013-10-10

    ej medlem längre
Helt rätt.
2013-10-10

  Angel of love
Ja precis så är det... Fin
2013-10-10

    ej medlem längre
Bränd o dömd, älskar för snabbt
Rad 3-4 med Adhd, går tyvärr bort
Såra medvetet??=O
Har smakat på livets kaka
tillit kommer aldrig tillbaka...
verkar det som...Tack för tänkvärd text!
Z*
2013-10-10

  Nina.H
Så sant.. fint skrivet!
2013-10-10

    ej medlem längre
Alldeles riktigt.
2013-10-10

  Tess74
Sant. Äkta kärlek är utan fruktan...så är det
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin